luni, 16 februarie 2009

Scrisoare catre Laura

Buna ziua !

Astazi am cumparat ziarul "Adevarul" .
Poate ca ceea ce va voi transmite va ajuta pe cei cu diverse probleme de sanatate .
Exista carti in Romania in care se explica de ce apar marea majoritate a bolilor si care sunt solutiile . 90 % din boli apar datorita mancarii pline de CHIMICALE si de alte substante care nu sunt asimilate de organism .
Un MARE OM a spus candva si a demonstrat-o practic ca "De fapt exista o singura boala si anume sangele este "stricat" , plin de toxine !"
Ce va propun ?
Ceva care in primul rand NU are efecte secundare ! Si care , conform marturiilor unor persoane , a ajutat in cele mai multe cazuri .
Trei zile ( 72 de ore ) cel bolnav va bea NUMAI ceai ( infuzie ) de PATLAGINA - o cana de 150 mililitri la 1 ora , la temperatura de 32-35 grd.C .
Dupa 3 zile va manca in proportie de 90 % din mancare , legume si fructe ROMANESTI CAT MAI PROASPETE , NATURALE FARA nici o prelucrare TERMICA , dar bine spalate . Se va renunta TOTAL si DEFINITIV la ZAHAR , CARNE, MEZELURI , MARGARINA, ULEI RAFINAT , CARTOFI MODIFICATI GENETIC, orez obisnuit , faina . Se vor folosi mierea, orezul integral , painea neagra din faina INTEGRALA . Se vor bea urmatoarele ceaiuri ( infuzii ) de busuioc , frunze de nuc , levantica, menta , valeriana - intr-o zi doar un singur tip de ceai .
Apa doar plata .
ZILNIC se vor lua inainte cu 15 minute de cele 3 mese principale cate o lingutita ( se va folosi lingurita din plastic ) din APA cu ARGINT COLOIDAL ( 500 ml costa 130 RON )
ZILNIC se vor lua de 3 ori pe zi cate 3 pastile cu ULEI DE CATINA ( vezi Hofigal 16 g - 40 pastile - 16 RON ) .
Ne "auzim" peste 3 luni .
Va rog ca acest mesaj sa ajunga la Laura Irimia si sa decida ea . Are doar de castigat daca va incerca .
Pentru a reusi TREBUIE sa DOVEDESTI ca ai CREDINTA si VOINTA .

Va doresc SANATATE . Dorin Ungureanu

Am făcut public acest mail pentru că Laura a constatat efectele benefice ale unui regim alimentar, de îndată ce a început să-l ţină. A scăpat de durerile groznice de cap, eliminând din alimentaţie carnea roşie şi prăjelile de orice fel şi consumând mai multe legume şi fructe proaspete! Şi eu cred că oamenii trebuie să ştie cât de important este ceea ce mănâncă!

Mesajul îl va primi, imediat ce se va întoarce din Bucureşti! Mulţumim!

Niciun comentariu: