duminică, 8 februarie 2009

Numaratoare inversa

A trecut o lună de când cerem Ajutor pentru Laura. Până la începutul lunii martie, pentru când se va face programarea, mai sunt trei săptămâni. Abia săptămâna viitoare, Laura va şti cu exactitate data operaţiei.

Din ce în ce mai des se întâmplă ca la începutul discuţiilor noastre să fie extrem de necăjită, pentru că se simte slăbită. Ameţeşte atât de rău, încât nu mai poate ieşi din casă pentru mult timp. Zilele acestea a ieşit, însă a trebuit să se întoarcă imediat, fiindcă a obosit mult prea repede. Prin casă merge ţinându-se de pereţi ca să nu cadă. Şi abia de mai are răbdare până la intervenţie, deşi îi este teamă, pentru că tumoarea este mare, şi îşi face fel şi fel de probleme. Cu greu reuşesc să o mai fac să râdă, iar dacă îmi merge, îmi spune că sunt „capul răutăţilor”.

Vom vedea mâine pe extrasele de cont câţi bani s-au mai adunat. Timpul trece anevoios pentru gândurile şi răbdarea Laurei şi ameţitor de repede când e vorba de bani.

Începe o nouă săptămână ... Doamne Ajută!

3 comentarii:

Bogdan-Alexandru Barliga spunea...

Eu zic ca pana acum actiunea a mers bine...mai trebuie sa schimbam putin strategia ca sa tinem subiectul "fierbinte" si cred ca vom reusi....

Mai mult optimism sis...

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Asa e! in patru saptamani am strans 4000 de euro, aproape 5000!Ai dreptate, a mers bine!

Continuam, cu optimism, sa traiti!

Bogdan-Alexandru Barliga spunea...

Pai aproape 5000 inseamna foarte bine....daca si campania radio va avea rezultatele scontate...rezolvam problema..