duminică, 15 februarie 2009

Emotii

La sfârşitul săptămânii trecute, Laura a sunat la spitalul Euroclinic. A obţinut o programare pentru consultaţie la dl. doctor Sergiu Stoica, luni, 16.02. Mâine dimineaţă pleacă la Bucureşti, împreună cu soţul.

Tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a făcut-o mai puternică. Pe cât de nerăbdătoare e, pe atât de curajoasă e! Îşi doreşte mult să rămână pentru operaţie. Mâine vom afla.

Aşa arăta contul în lei, vineri după amiază.
Nu sunt încă toţi banii care i-ar trebui, însă am reuşit să adunăm peste 200 de milioane şi e foarte mult. Aş putea spune că a fost greu, foarte greu, dar, în acelaşi timp, foarte uşor. Mai e puţin de strâns şi nu am nici o îndoială că Laura va avea toată suma. Doamne Ajută!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sigur se va strange suma necesara! In caz contrar, este de luat in calcul si varianta imprumutului diferentei necesare de la o anumita persoana si continuarea campaniei, astfel incat imprumutul sa fie returnat in cel mai scurt timp. Daca va fi cazul, puteti conta pe mine pentru un imprumut fara dobanda, rambursabil in cateva luni. Urmaresc cu atentie cazul si ... mai vorbim la momentul respectiv. Integral din donatie sau partial donatie şi partial imprumut, ESTE CERT CA LAURA VA AVEA BANII NECESARI OPERATIEI LA INCEPUTUL LUNII MARTIE! GARANTAT 100%!

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

si noi speram sa fie asa! Multumim pentru intentie! ... ne dati curaj!