vineri, 30 ianuarie 2009

Alternanta

Stările de entuziasm alternează mult prea uşor cu cele de apăsare. Ştiu că disperarea e un păcat, dar sunt momente când parcă e mai greu decât la început, pentru că nu mai ştiu ce să fac. Să nu fac nimic, nu pot, pentru că aşteptarea e ... ca un hău.

Mai avem mulţi bani de strâns şi nu pot să nu mă gândesc că poate Laurei i-ar fi mai uşor să numere zilele până la operaţie (la mijlocul lunii februarie), dacă ar avea acei bani. Ultima sută de metri, şi de milioane, în cazul ei, îmi pare a fi, în mod crud, mai mult decât un efort ... un preţ.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Spuneai ca alocarea unui numar special de telefon la Romtelecom (de tipul 0800... probabil) este mult mai usor de obtinut si mult mai ieftina daca se face de o persoana juridica, nu de una fizica. Poti oferi detalii concrete? Pentru ce durata ar fi contractul? Ce costuri initiale implica? Dar costuri lunare? Presupunand ca s-ar gasi o persoana juridica care sa semneze respectivul contract, ce obligatii ar avea?

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Din discutia avuta cu o doamna de la Romtelecom, am inteles ca tot cam atat dureaza si incheierea un contract pentru alocarea unui numar special pentru teledon, daca nu chiar mai mult. Costul instalarii unui asemenea post este de aproape 400 de euro. Si daca imi amintesc bine durata contractului trebuie sa fie de cel putin cateva luni, ceea ce e prea mult, in cazul Laurei (... acum chiar mai e foarte putin timp la dispozitie, mai exact doua saptamani).
Despre obligatiile partilor contractante sau costurile ulterioare nu am mai discutat ...

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

tot cam atat, adica doua saptamani SCUZE!