luni, 2 noiembrie 2009

S-o ajutam pe Cerasela sa respire!

Despre Cerasela am aflat citind Monitorul. Monitorul de Botoşani.

Cerasela Mihovici are 19 ani şi suferă de fibroză idiopatică, o afecţiune pulmonară extrem de gravă care o împiedică să respire normal. Plămânii tinerei cedează de la o zi la alta, în prezent funcţionând la doar 13% din capacitate.

Campania pentru această tânără a fost preluată de http://www.stiri.botosani.ro/ şi ziarul Adevărul de Seară - Botoşani, care a denumit campania "S-o ajutăm pe Cerasela să respire!": Cerasela îşi alină suferinţa cu rugăciuni, 31 octombrie, Carmen Stanciu, Cerasela a fost programată pentru o consultaţie la o clinică din Viena, 01 noiembrie, Carmen Stanciu.

Pentru Cerasela Mihovici luptă membrii Asociaţiei SALVEAZĂ VIEŢI, care au făcut demersurile necesare pentru o consultaţie la clinica din Viena.

"Tânăra este deja programată la o consultaţie în Austria, pe 17 noiembrie, la ora 9,00 urmând să fie examinată de doi dintre cei mai renumiţi medici din acest domeniu, şi anume Lilla Hatos-Agyi, coordonatorul programului de transplant de plămâni din cadrul spitalului vienez, precum şi profesor doctor Walter Klepetko, una din somităţile mondiale în privinţa transplantului de plămâni, un adevărat recordmen în privinţa numărului de operaţii efectuate cu succes.
Problema cea mai stringentă acum este, însă, modul în care tânăra va ajunge la Viena, pentru că drumul nu îi este plătit de Casa de Sănătate şi nici de Ministerul Sănătăţii."
Tânăra grav bolnavă va fi consultată de somităţi mondiale, Tudor Chiriac, Monitorul de Botoşani

În două săptămâni, Cerasela trebuie să strângă cel puţin 2000 de euro, pentru a ajunge la Clinica din Viena. Două săptămâni contra cronometru!

Banca Comercială Română (BCR)
RO84RNCB0047109085510001,
titular Alexandrina Mihovici

Un comentariu:

Cerasela Platz spunea...

Draga Cerasela,

Sunt profund indurerata de firava ta sanatate, ma rog pentru tine, ma rog pentru toti cei aflati in suferinta grea. Dragi semeni cu stare,voi sunteti alaturi de Dumnezeu,ajutorul acestor oameni napastuiti,de asemenea fiecare dintre noi poate ajuta,fie cat de putin.Sper ca ai fost ajutata,cred in minunile Domnului pentru semenii de pretutindeni."Asa sa ne ajute Dumnezeu".Te imbratisez cu drag si caldura Cerasela si iti doresc sanatate.