joi, 2 iulie 2009

Neurinom acustic - inainte si dupa operatie

Pozele pe care Laura mi le-a arătat astăzi, cu tumoarea neurinom acustic, înainte şi după operaţie, mi-au reamintit de ziua de 11 şi noaptea de 11 spre 12 martie şi ... mi-au dat fiori ...

Poate pentru cunoscători nu e impresionant, însă, pentru mine, e O MINUNE, care îi defineşte pe cei care au avut grijă de Laura!

înainte de 11 martie ... 4,0/3,1 cm
după ... 1,5/1,0 cm
şi, pentru că mulţi spun că operaţia ei arată minunat,
atât cât se mai poate vedea, priviţi !

17 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Da, este o minune si ma bucur ca gasesc si povesti de succes pe internet. Am trecut prin asta, stiu ce inseamna :)

Dana spunea...

Intreadevar este o minune. Unde s-a operat?Si daca a recidivat.
multumesc mult,
Dana

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Dana, operatia a avut loc la Clinica privata EUROCLINIC din Bucuresti. Tumoarea nu a recidivat si Laura se simte foarte bine.
Sanatate maxima!

Monica Urdea spunea...

pt Anca Gradinaru: poti sa ne spui ce medic de la Euroclinic a operat acest neurinom? Multumesc mult. Monica

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Monica, cel care a operat neurinomul acustic, despre care am si scris aici pe blog, e medicul neurochirurg Sergiu Stoica. Sanatate deplina!

Anonim spunea...

Prietenul meu a fost diagnosticat zilele trecute cu neurinom acustic...suntem intr-o situatie extrem de dificila nici nu imi vine sa cred ca ni s-a intamplat asta..vreau sa va rog sa imi spuneti cat costa aceasta operatie in Romania..si unde e cel mai sigur de facut...am auzit ca in strainatate costurile sunt extreme, si cat timp dureaza recuperarea?multumesc

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Nu as putea sa va spun exact care este costul unei asemenea operatii, in prezent.

Verisoara mea s-a operat in 2009, in clinica privata Euroclinic din Bucuresti, unde exista aparatura necesara unei interventii fara riscul de a ramane cu sechele. Altfel, poate fi facuta in mod rudimentar si cu riscurile corespunzatoare si in spitalele de stat. A costat-o 7000 de euro, insa costul difera in functie de complexitatea interventiei, a tratamentului si a duratei de spitalizare.

Cat despre recuperare, in doua zile dupa operatie, verisoara mea se plimba pe holurile spitalului, iar intr-o saptamana era acasa. Depine de organismul si situatia fiecaruia! Sanatate maxima tuturor!

Anca Marţincu (Grădinaru) spunea...

Mergeti la o consultatie la dl. dr. Sergiu Stoica! E cel mai bun neurochirurg de la noi si un om extraordinar! Sa aveti sanatate!

Anonim spunea...

va multumesc pentru sfat.m-am programat pe 21 februarie la dc.sergiu stoica.astept cu nerabdare.

Anonim spunea...

am fost la consultatie si mi-a spus ca nu se poate mai mult.astept sfaturi in continuare.

Anonim spunea...

Cum a evoluat post operator pana in prezent tumora reziduala? A mai crescut in dimensiune? Sau a stagnat? S-a efectuat gamma knife?

Unknown spunea...

Cum esti in prezent,inca mai ai problemele din 2012 ?

Anonim spunea...

Cum se simte acum ? A mai crescut ? S a mai intervenit chirurgical ? Alte simptome ? Multa sanatate

Anonim spunea...

Buna seara,
Doresc si eu mai multe amanunte despre aceasata interventie.

Unknown spunea...

M-am operat in luna iulie.Am si acum amețeli mari si pierderi de echilibru.Ce trebuie sa fac ,ca sa ma vindec??

Anonim spunea...

ati primit tratament cu milgamma si b12 , thiosen ?
eu am fost operata la 1 iunie. am avit ameteli vre-o 3 luni mai accentuate , acum s-au diminuat , merg bine , nu am niciun fel de dureri de cap , doar usoare ameteli .
per totat=l dupa 4 luni m-am recuperat bine si in ca mai astept pana la 6 luni cand voi merge la control .

Unknown spunea...

Buna dimineata si cu prilejul de craciun,astazi am facut rezonanta magnetica si am premit ca am asa tumora astept sa treaca anul nou si sa cutreier drumurile printre medici ca la noi la Moldova greu de gasit specialisti buni ca de 1 luna si jumate am vast ca multi sunt 0 am fost la un medic care mio scris antibiotice de covid...pe mine urechea ma doare auzu scazut suera inauntru dar ea timpenea ce meo scris , bine ca am dat aicea la noi de un medic romin care mo indamnat cum sa incep a trata si aface investegare corecta