"Viaţa este scurtă, arta este lungă, ocazia fugitivă, experienţa nesigură, judecata grea". (Hipocrat)
marți, 31 martie 2009
ce avem ... decat ce facem bine?
Mi-am amintit apoi de Gând-ul lui Nichita ... că "Singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi până la urmă sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patimele noastre, urile şi adversităţile noastre. (...) noi, la capătul vieţii noastre, ce am lăsa în afară? Bănuiesc că putem lăsa nişte sentimente. Mai puţin de ură, întrucâtva de patimi, dar ... de dragoste mai ales."
Nichita Stănescu ar fi împlinit astăzi 76 de ani!
luni, 30 martie 2009
duminică, 29 martie 2009
de primavara
vineri, 27 martie 2009
JUST CALL!
Povestea Alexandrei la Tele M Iasi
joi, 26 martie 2009
sperante, teledon, conturi pentru Cristi Voiculescu
Spitalul EUROCLINIC Bucuresti
... la câteva zile după ce a ajuns acasă, Laura îmi spunea că deja îi este dor de oamenii de la Euroclinic şi că abia aşteaptă să-i reîntâlnească la controlul de peste trei luni!
marți, 24 martie 2009
Cristi, 13 ani, 13 operatii

vineri, 20 martie 2009
RECUNOSTINTA
"Miercuri, după miezul nopţii, Laura a ajuns în Botoşani. Revederea copiilor a făcut-o să-şi amintească ce bine e acasă.
Andreea Niagu
Mirela Podovei
Gina Frăsinescu
Carmen Şotropa
Gabriela Ostafi
Amalia, Carmen, Adrian şi Florin Duţă
Roxana şi Cristian Talpiz
Bogdan Bârliga
Răzvan Viziteu
Daniel Marţincu
familia Boldea Cornelia
familia Vieru Felicia
familia Turcu Dumitru
prof. Liliana Bârliga, elevii din clasa a X-a C, a XI-a G, a XI-a B şi a XII-a H, precum şi cadrele didactice de la Colegiului Naţional „A.T. LAURIAN” Botoşani
prof. Cristina Drăguţu, elevii şi cadrele didactice din cadrul Grupului Şcolar „Dimitrie Negreanu” Botoşani
Greta Vizitiu şi prietenii ei
Tamara Ocu şi prietenii ei
Simona Gavril şi colegii săi din cadrul firmei PARMALAT Bucureşti
Marina Ghiorghiţă şi colegii săi de la Orange Shop Botoşani
Iulian Ghiorghiţă şi colegii săi de la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” Botoşani
Cristina Abugulesei şi colegii săi de la RESTAURANTUL TEX CLUB din Botoşani
Personalul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani
Personalul Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani
Personalul firmei CAPISCO Botoşani
Silvia Simiuşcă
Larisa Macovei
Miluca Zamfirache
Colegii mei din DGASPC Botoşani
Simona Dediu
Roxana Botoşan
Marcela şi Marius Pohoaţă
Carmen Chiţan
Angelica Ungureanu
Daniela Coşovanu
Raluca Mocanu
Lenuţa Olaru
Lenica Bulgariu
Daniela Oroşanu
Carmen Pătârniche
Alexandru Colbu
Marius Budăi
Marius Oroşanu
Anca Nichita, ziarul Adevărul de Seară
Anca Burlea, Gabriela Erdic, Mirela Ciorogar şi Andrei Cafelute, postul TV Tele M Botoşani
Mirela Barbă, revista Libertatea pentru femei
Virginia Constantiniu, Tudor Chiriac, ziarul Monitorul de Botoşani
Mădălina Ursuleanu şi echipa de la Radio Fix Botoşani
Mihaela Dincă
Dan Sântimbreanu
Faţă de dăruirea dr. SERGIU STOICA şi a dr. ANCA VIŞAN, dar şi a celorlalte cadre medicale, pot să mai spun doar că ... intervenţia lor nu a schimbat numai viaţa Laurei ... Şi le mulţumesc din suflet!
Mulţumesc din toată inima tuturor celor care au ajutat-o într-un fel sau altul pe Laura!
Dumnezeu să vă ocrotească pe toţi!
joi, 19 martie 2009
zambete molipsitoare
Iată câteva poze din săptămâna ce a trecut.






miercuri, 18 martie 2009
invingatorii vin acasa
"Laura va fi externată astăzi din Spitalul Euroclinic, unde a fost operată de neurinom acustic. Înainte de a lua trenul spre Botoşani, ea va sta de vorbă cu prietenii din redacţia „Adevărul“." - Miercurea trecută eram în operaţie, acum plec acasă, Mihaela Dincă, Adevărul, 18 martie 2009
marți, 17 martie 2009
Matei a ales
Astăzi finuţul meu Matei a împlinit un anişor. Îmbrăcat de sărbătoare, ne-a cucerit pe toţi, i-am urat de multeee ori LA MULŢI ANI! şi a ieşit ... cam ciufulit din cauza prea multor pupici.

Să dea Dumnezeu să fie sănătos, în continuare la fel de şotios şi atât de şmecher pe cât promite!
"Simt ca nimic rau nu mi se mai poate intampla"
luni, 16 martie 2009
totul la superlativ
... nu conteneşte să îmi povestească despre cumsecădenia personalului din spital, inclusiv de doamnele de la bucătărie. Spunea că îi este oarecum jenă să iasă la plimbare pe holurile spitalului, pentru că toată lumea o felicită şi o încurajează, cel puţin zâmbindu-i. Se simte acolo ca în familie. Iar când mi-a zis că de la agitaţia de ieri, de la meci, mai lipseam eu, Doamne, ce chef de ducă m-a apucat.
... revenind ... Laura a completat astăzi un formular în care a dat calificative serviciilor oferite în spital şi nu a ezitat să acorde punctaj maxim (cu plus) la toate rubricile. Mai e nevoie să spun că pentru d-na dr. Anca Vişan şi dl. dr. Sergiu Stoica superlativele nu sunt suficiente ?!
duminică, 15 martie 2009
suspans si veselie
... mi-am amintit apoi de analizele cu surprize, de telefonul şi vocea înecată în plâns, la prima oră a dimineţii, din cauza emoţiilor provocate de articolul din acea zi din ziarul Adevărul şi câte alte emoţii ce mi-a creat. Nu mai spun de noaptea de 11 spre 12 martie. Laura are un fel de a ne speria, pentru ca apoi să chicotească, de parcă ar râde de noi ...
Spre seară, am vorbit cu ea. Vocea îi era ceva mai fermă decât ieri. Era foarte veselă, pentru că dl. doctor i-a scos pansamentele şi totul e în regulă. A mâncat bine şi se simte „foarte bine”, după cum a spus apăsat, ca să mă convingă.
Din salonul în care se află au putut chiar să urmărească meciul de pe stadionul Dinamo, ca dintr-o lojă oficială. Ocazie de voie bună. În plus, au vizitat-o îngeraşii, Dan, în cursul zilei, şi, spre seară, Mihaela.
I-am spus de lista lui Cabral şi asta a surprins-o foarte tare. Mâine are treabă. Dar toate vor fi spuse la timpul lor.
sâmbătă, 14 martie 2009
OAMENI MINUNATI
Azi a mâncat bine, a făcut un pic de mişcare, fără să-i mai fie rău. Şi nu sunt nici trei zile pline de când a fost operată, timp de aproape 20 de ore. E o MINUNE!
La mai puţin de două zile după operaţia de neurinom acustic, Laura Irimia a reuşit să se ridice din pat şi să facă primii paşi.
Ajutată de medicii care au supravegheat-o permanent, atât pe parcursul intervenţiei-maraton care a durat aproape 20 de ore, cât şi după operaţie, Laura învaţă să-şi ţină din nou echilibrul.
Laura se simte bine
În lunile de dinaintea operaţiei nu concepea că ar putea rămâne cu pareză! Uneori accepta ideea, dar în mod constant revenea cu încăpăţânare şi refuza gândul ăsta. Şi minunea s-a întâmplat!
Ieri, arăta mult mai bine şi chiar ea spunea că se simte „mai bine”. Vorbea coerent. Dar mai puţin decât de obicei, ceea ce pe noi, cei din familie, ne amuză. Acum ne permitem să facem glume ... Tot ieri a făcut primii paşi. Dimineaţă, d-na doctor Anca Vişan a insistat ca Laura să se ridice la marginea patului şi chiar să stea puţin în picioare. Nu a reuşit decât un pic. Spre seară am vorbit (pentru a nu mai ştiu câta oară în zi) cu Eugen şi mi-a spus că ... „Laura e la plimbare cu dl. doctor Stoica”. După atâtea ore de stres, acum facem haz la orice semn care indică un progres. Dl. doctor a convins-o să încerce câţiva paşi şi Laura a reuşit să-i facă, chiar dacă o mai doare piciorul stâng. Hidratarea, care e foarte importantă, nu a decurs prea bine nici în a doua zi. Însă monitorizarea funcţiilor vitale arată că totul e în parametrii normali.
... începe o nouă zi şi de-aici, de-acasă, aşteptăm în continuare veşti bune. HAI LAURA!!!
joi, 12 martie 2009
INGERII LAUREI
dr. Sergiu Stoica, dr. Anca Vişan

"Înainte de operaţie, Laura era încrezătoare. Intuiţia nu a înşelat-o. La ora 4.00, ieri-dimineaţă, Laura s-a trezit. Nici nu ieşise bine din operaţie că a deschis ochii. Era agitată, iar gălăgia din jurul ei o deranja.
În cele 20 ore de operaţie, timp în care medicul Sergiu Stoica de la Spitalul privat Euroclinic s-a chinuit să scoată tumoarea de mărimea unui kiwi instalată în canalul auditiv, Laura a căpătat o nouă viaţă. Intervenţia prin care a trecut Laura reprezintă un record în România din punct de vedere al duratei acesteia.
„Este cea mai lungă operaţie de neurinom acustic pe care am realizat-o. Cred că nu a fost alt medic în România care să facă o operaţie atât de lungă”, ne-a spus doctorul Sergiu Stoica.
Şi pentru medicul anestezist care a supravegheat-o permanent, operaţia Laurei este o mare reuşită. „Este cea mai lungă operaţie de neurinom la care am participat şi cea mai dificilă”, a declarat medicul Anca Vişan pentru „Adevărul”.
Sergiu Stoica, îngerul Laurei, are doar 36 de ani. A învăţat medicina la o facultate din ţară, iar rezidenţiatul şi l-a făcut în Franţa. A salvat sute de vieţi în clinici mari din Franţa şi Canada.
De doi ani s-a întors în ţară, fiind specialist în neurochirurgie la Spitalul Marie Curie din Capitală, dar şi la Euroclinic. Nu este căsătorit şi şi-a făcut un renume din a nu accepta vreodată atenţii materiale de la pacienţi.
„Operaţia s-a încheiat. Laura e la reanimare şi e bineeeee! E o mare luptă câştigată”, aşa suna mesajul pe care reporterul „Adevărul” l-a primit ieri-dimineaţă de la verişoara Laurei. Informaţiile au fost ulterior confirmate chiar de doctorul care a operat-o.
Mesaje optimiste
Medicul specialist Sergiu Stoica este, la numai 36 de ani, un neurochirurg cunoscut
„Consider că această operaţie e reuşită. Laura a scăpat de pareză şi de alte sechele postoperatorii”, a afirmat ieri, la ora 12.00, medicul Sergiu Stoica, chiar înainte de a intra într-o altă operaţie. Singura problemă în cazul Laurei este că o parte din tumoare nu a putut fi scoasă – „un ciotuleţ”, cum îl numea soţul ei. „Am reuşit să scoatem aproximativ 90% din tumoare. Bucata rămasă era lipită de trunchiul cerebral şi riscurile erau prea mari. În aceste situaţii se preferă ca acea parte să rămână acolo”, adaugă Sergiu Stoica. Tomografia făcută ieri-dimineaţă întăreşte spusele medicului – partea rămasă abia se observă.
Medicul a dat asigurări că acel „ciot” de tumoare va putea fi stopat din creştere cu nişte şedinţe de raze gama care se pot efectua fie la noi în ţară, fie în Germania sau Turcia.
Primele cuvinte
Ieri, la prânz, Laura a fost mutată de la terapie intensivă într-o rezervă. Medicii au venit la ea imediat după operaţie pentru a verifica dacă totul este bine. Primele cuvinte pe care le-a spus după operaţie au fost numele copiilor şi al soţului. „Nu am avut niciodată un pacient aşa de vesel. După ce s-a trezit a râs zeci de minute încontinuu. M-a uimit optimismul ei. Nu cred că vor apărea complicaţii”, a adăugat anestezistul Anca Vişan.
Puncte critice
Înainte
Pe parcursul intervenţiei, Laura şi doctorii au trecut prin mai multe puncte critice. Primul moment dificil a fost la început: alegerea manevrei prin care se face accesul către tumoare.
După
Disecţia a fost apoi decisivă. Existau foarte multe riscuri de lezare a nervilor.Cel mai delicat moment a fost extirparea părţii lipite de trunchiul cerebral.
Drama Laurei, scrisă pentru „Adevărul“
Laura Irimia a aflat că suferă de neurinom acustic în decembrie anul trecut. De atunci a încercat să strângă bani pentru o intervenţie în străinătate. Speranţele că va aduna cei 35.000 de euro pentru intervenţia în Germania scădeau de la o zi la alta, pe măsură ce durerile de cap şi ameţelile creşteau în intensitate. Medicii au sfătuit-o să se opereze cât mai repede, chiar dacă în urma unei operaţii efectuate în România exista un risc de 80% să rămână cu sechele grave – pareză facială, lipsa auzului. În aceste condiţii, şansele sale au depins de medicul Sergiu Stoica, un profesionist despre care a auzit de la alţi pacienţi operaţi de tumoare cerebrală.
Laura are 32 de ani şi o familie frumoasă: un soţ care i-a fost permanent alături şi doi copii. Denis (7 ani) şi Karina (12 ani) sunt cei care i-au dat putere să meargă mai departe. Cu toate acestea, de când a aflat că este bolnavă, momentele grele din viaţa ei s-au succedat cu o repeziciune greu de imaginat. „Într-o zi i-am găsit pe toţi trei (Laura, Denis şi Karina – n.r.) plângând de mama focului. A avut momente când era sigură că va muri”, povesteşte Eugen Irimia, soţul Laurei.
Cei care au ajutat-o pe Laura să strângă cei 7.000 de euro necesari pentru intervenţia din România sunt „câţiva oameni cu suflet mare”, cum îi numeşte ea. „Adevărul” a contribuit cu 3.000 de euro.
Laura ne-a scris timp de 23 de zile un jurnal în care ne-a povestit stările prin care trecerea pe măsură ce se apropia operaţia."
OPERATIA E O REUSITA!
01.00 Mai durează aproximativ 3 ceasuri. E bine! Lucrurile par să decurgă în limitele stabilite. În plus, Eugen a aflat că până acum nu au fost complicaţii. Deci, aşteptăm în continuare, ceva mai liniştiţi. Mai ales eu, după ce am vorbit cu Dan mai bine de-un ceas. Ce om grozav!
00.41 Socoteala noastră e precipitată. Operaţia a început, de fapt, în jurul orei 11.00. Până atunci au avut loc pregătiri. Asta a aflat Eugen de la un asistent medical. Răsuflăm niţel uşuraţi.
00.25 Aşteptăm în continuare ... Toată admiraţia pentru dl. doctor Sergiu Stoica!
miercuri, 11 martie 2009
AZI, 11 martie

Domnul doctor i-a spus lui Eugen, soţul Laurei, că se vor vedea spre seară, pentru că nu se va grăbi. Asta mă linişteşte şi mă face să am încredere că va fi bine.
"Tânăra de numai 32 de ani este în faţa marelui hop: operaţia hotărâtoare pentru viaţa ei. Intervenţia la care va fi supusă tânăra mămică de 32 de ani este dificilă. Operaţia poate dura şi 13 ore, iar medicii nu îi dau asigurări că vor extirpa întreaga tumoare." - Ziua decisivă: Laura Irimia se operează astăzi (Mihaela Dincă), Adevărul, 11 martie 2009
marți, 10 martie 2009
nota normalitatii
Laura este foarte impresionată de personalul din spitalul Euroclinic. Îmi povestea cum cineva de la spital a sunat-o în după-amiaza asta şi a întrebat-o dacă are nelămuriri în legătură cu operaţia de mâine. Şi, în plus, dacă apare ceva, poate suna în orice moment. Am spus ...wow! Mi-a repetat, pentru a nu ştiu câta oară, cât de amabil e personalul de acolo, că acesta ţi se adresează într-o aşa manieră, încât îţi spulberă orice frică şi te face să uiţi de boala pe care o ai. O cred pe cuvânt, pentru că am simţit asta în vocea ei, de fiecare dată când a făcut un drum la spital.
... nu pot să nu observ că omenia, bunul simţ au ajuns să ni se pară atât de neobişnuite. Faptul că suntem aşa de impresionaţi de ceea ce ar trebui să dea nota normalităţii mi se pare înfiorător de trist. Parcă am prostit de atâta umilinţă prin spitalele (instituţiile) publice!
Mă bucur însă că Laura l-a găsit pe Dan, că a aflat de dl. doctor Sergiu Stoica şi că va avea parte de tot ce e mai bun în ţară, la momentul de faţă, în problema pe care o are.
o zi pana la operatie
luni, 9 martie 2009
drumul cel mai greu
prea multi oameni bolnavi
În cartierul în care stă Laura există foarte mulţi oameni suferinzi, fapt care o sperie.
La fiecare colţ de stradă vezi câte un afiş cu un strigăt de ajutor. Laura recunoaşte problema. La scara vecină de cea la care locuieşte, a existat un alt caz de neurinom acustic. Este vorba despre George Ospir, un tânăr student, care până la urmă şi-a găsit sfârşitul. Tot la o scară vecină locuieşte Vasile Şfaiţer, un tânăr de 32 de ani, student la Drept, care suferă de o tumoare cerebrală.
„Acesta e cartierul bolilor şi, culmea, se numeşte Pacea”, spune Laura speriată. Cu numai câteva zile înainte de operaţia ei, programată pentru 11 martie, toţi cei din cartier care suferă de boli grave au contactat-o. Unii pentru a-i cere sfatul, alţii pentru a o încuraja. Tot în Pacea, locuieşte şi Cătălin Grădinaru (despre situaţia acestuia s-a scris şi în presa locală, aici şi aici, şi nu numai). Suferă de ciroză în stadiu avansat şi are nevoie urgent de un transplant de ficat. Statul i-a refuzat cererea de a se opera în străinătate.
Cazul Pacea nu este unic în Botoşani. Oamenii vorbesc de multi alţi bolnavi care au nevoie de ajutor. Elena Baciu, o tânără de 19 ani, suferă şi ea de o tumoare cerebrală, iar Alexandra Ostafi (23 de ani) are leucemie. Sunt cazuri despre care auzi la o simplă plimbare la pas prin oraş." - Laura Irimia locuieşte în „cartierul bolnavilor“ (Mihaela Dincă), Adevărul, 09 martie 2009
duminică, 8 martie 2009
incurajari
sâmbătă, 7 martie 2009
copiii - sursa de energie pozitiva
vineri, 6 martie 2009
ce imi povestea Alexandra
După vreme îndelungată, am primit din nou un telefon de la aceeaşi doamnă. Vroia să mă felicite pentru reuşita (nu ştia că nu era cazul) în obţinerea ajutorului guvernamental pentru verişoara mea, ajutor pe care aceasta speră să îl obţină pentru fiica ei. Atunci am vorbit mai mult. Iar la câteva zile ne-am şi întâlnit. Apoi am luat legătura cu copilul dânsei.
.jpg)
„Cu vreo 2 luni înainte să merg la spital am observat că oboseam foarte repede la eforturi la care un om normal nu are nimic, ... de exemplu, urcatul scărilor. Am mai observat că mă învineţeam foarte uşor. Am mers la medicul de familie, mi-a dat o trimitere şi mi-am făcut analizele, dar în momentul acela deja oboseam prea tare. ... îmi era greu să merg pur şi simplu. După ce am luat rezultatul, am fost trimisă la hematologie. Acolo, la spital, nici nu m-au lăsat să mai merg acasă. M-au internat în ziua respectivă. Am stat 6 zile în spital, mi-au facut analizele şi după 3 sau 4 zile am aflat ce aveam. Doctoriţa mi-a explicat totul în roz. Probabil, încerca să nu mă sperie, deşi eu nu mă sperii aşa uşor. Mi-a dat un tratament şi am putut să ies din spital. Tratamentul acela l-am luat vreo 2 luni, cu greu, pentru că are destule reacţii adverse, printre care şi creşterea părului pe faţă, mâini, pe tot corpul. Acum mi l-a oprit din cauza ficatului. ... analizele la ficat nu au ieşit tocmai bine. Deşi mă simt slăbită, deocamdată nu mai fac niciun tratament. ... doar că aproximativ la 3 săptămâni mi se mai pune o pungă de sânge şi îmi mai revin din vlăguiala pe care o simt mereu. Dar am înţeles că aceste transfuzii nu sunt bune în eventualitatea unui transplant, pentru că ar modifica anumite chestii din sânge. ... nu ştiu să explic. Ceva de genul asta.”
Pentru că se impune „efectuarea transplantului de celule stem hematopoietice într-un centru din străinătate” (potrivit referatului clinicii din Iaşi), mama Alexandrei a început întocmirea dosarului în vederea obţinerii acordului ministerului sănătăţii pentru sprijin financiar. Costul unei asemenea intervenţii este estimat la 70.000 de euro. Rămâne de urmărit ce răspuns, ... ce viteză vor avea autorităţile în a da o mână de ajutor acestei tinere. Dar până la decizia autorităţilor nu ar trebui să stăm cu mâinele la spate!
Doamna Gabriela Ostafi, mama Alexandrei:
nimic nu e intamplator
joi, 5 martie 2009
Surprizele Adevarul continua
Articolul de astăzi a fost o surpriză şi a emoţionat profund. Mulţumim!
miercuri, 4 martie 2009
lacrimi si neputinta
... precizare ... în actele oficiale, domnul se numeşte Cătălin, însă familia şi prietenii îi spun Dan.
Mai e o saptamana pana la operatie
Lucrurile au venit de la sine
marți, 3 martie 2009
... impotriva oamenilor
Discuţia cu aceasta m-a înmărmurit. Plângând încontinuu, mi-a spus că soţul său, Grădinaru Cătălin, este bolnav de 7 ani de ciroză, are nevoie de un transplant hepatic, are toate documentele medicale şi ... cu toate acestea, nu reuşeşte să obţină acordul Ministerului Sănătăţii pentru finanţarea transplantului în străinătate. I-am explicat întreaga poveste a Laurei şi m-a crezut pe cuvânt.
Am vorbit mult şi am încercat să înţeleg durerea acestei familii, care se luptă de-atâta vreme cu boala. ... am avut senzaţia omului care se înneacă ... M-am gândit şi la fetiţa lor de 12 ani. Cât de tristă trebuie să fie bucuria pentru acest copil!
Doamna Mihaela Grădinaru m-a uimit cât de bine cunoaşte legislaţia şi procedurile în această problemă medicală. Ce m-a uimit şi mai mult a fost felul în care Ministerul Sănătăţii i-a răspuns soţului acesteia. Potrivit actului normativ care reglementează trimiterea la tratament în străinătate, răspunsul în urma înregistrării unui asemenea dosar ar trebui să fie o decizie a comisiei ministerului, care să conţină semnăturile membrilor, miniştri şi directori.
Art. 5 alin. 1 din Ordinul ministrului sănătăţii nr. 50/2004: „Decizia trimiterii pentru tratament medical în străinătate este adoptată după examinarea documentaţiei medicale a bolnavului de către o comisie a Ministerului Sănătăţii, formată din ministrul sănătăţii, ministrul secretar de stat pe probleme de asistenţă medicală, directorul general al Direcţiei generale asistenţă medicală şi directorul Direcţiei relaţii cu Parlamentul, legislaţie şi contencios.”
Dar domnul Grădinaru Cătălin a primit nişte adrese ca răspuns, şi nu o decizie a comisiei respective, aşa cum era normal. De ce oare?!! ... în ce ţară trăim ?!!
... soţia domnului are dreptate: „Legile ar trebui să fie făcute pentru oameni, nu împotriva lor. Am ajuns să cred că ne luptăm cu morile de vânt. Gândiţi-vă că este un singur medic în ţară care face aceste transplanturi şi sunt sute de oameni care au nevoie de operaţie la fel de mult.” - Condamnat la suferinţă pentru un cuvânt greşit, Tudor CHIRIAC, Monitorul de Botoşani, 03 februarie 2009
RO69BRDE070SV20432750700 pentru lei
RO61BRDE070SV20432910700 pentru euro
titular Mihaela Gabriela Grădinaru
P.S. Nu sunt rudă cu aceşti oameni. Coincidenţa numelor noastre e pur întâmplătoare şi poate ... una aducătoare de noroc.
luni, 2 martie 2009
Dedicatie pentru Laura
... cu explicaţiile ce se impun ... lupta ce urmează se dă între nenorocitul de neurinom acustic, adică tipul voinic şi chel, şi, bineînţeles, Laura, în imaginea tipului mic, dar puternic ...
Oh you can not lose
cel mai valoros martisor
duminică, 1 martie 2009
Ami
Ami şi Adi la Cascada Cailor, Borşa, septembrie 2006

Cu siguranţă, Amişor a auzit că mi-ar place să iau nişte lecţii de dans şi ... aşa s-a gândit ea, să merg eu la emisiunea aceea ca să dansez pentru Laura. E un copil extraordinar şi nu e prima dată când îmi umple inima de bucurie!